Maca is een wortelgewas dat duizenden jaren geleden al door de Inca’s werd gewaardeerd om zijn vitaliserende eigenschappen. De Inca’s gebruikten Maca als belangrijkste voedselbron en voor extra energie als zij ten strijde trokken. Enkele jaren geleden hebben ook topsporters Maca ontdekt.

Wat doet Maca voor u?

Maca reguleert en balanceert de hormoonspiegels in het lichaam. Hierdoor krijgt u:
–        meer energie
–        een groter uithoudingsvermogen
–        lichaam en geest in balans

Maca is geschikt voor iedereen: sporters, mannen, vrouwen en kinderen.

Waarom Maca van health-winkel.nl?
Hoge kwaliteit

Health-winkel.nl biedt uitsluitend de beste kwaliteit Maca aan, de gele wortel ‘Maca Lepidium Meyenii’. Deze enige ‘echte Maca’ groeit in de hooglanden van Peru, op hoogtes boven de 4000 meter.

Biologisch gecertificeerd
Onze Maca producten zijn vegetarisch en gecertificeerd biologisch (met onder andere het EKO-keurmerk). Dat betekent puur natuur en vrij van toevoegingen.

Voordelig
U kunt kiezen uit poeder- en tabletvorm. Onze 400 mg tabletten zijn hooggedoseerd en toch makkelijk in te nemen en maar liefst vier maal zo sterk. Dit maakt ze voordeliger dan andere – vaak kleinere – tabletten waarvoor u hetzelfde betaalt, maar waarvan u er meer moet innemen. 

Maca extract is viermaal zo geconcentreerd als Maca poeder. Warmwaterextractie zorgt ervoor dat vitale voedingsbestanddelen goed behouden blijven. In plaats van 400 mg Maca poeder heeft u maar  100 mg van het extract nodig.