Over Ons

fruit
Natuurlijk

Wij zullen altijd streven u 100% natuurlijke en waar mogelijk biologische producten te leveren.

weather
Eco-Friendly

Onze verpakkingen zijn bijna in alle gevallen biologisch afbreekbaar.

De gezondheidswinkel voor supplementen, gezondheid en superfoods.

Kom binnen, welkom bij de Health Winkel. Sinds 2009 staan wij voor u klaar met de beste voedingssupplementen en een goed advies. Wij zijn een online gezondheidswinkel en dat maakt het contact misschien wat minder persoonlijk dan we zouden wensen. Een vriendelijk woord en een glimlach moet digitaal zijn weg naar u vinden. Op het wereldwijde web zijn er genoeg mogelijkheden om voedingssupplementen of natuurproducten te kopen in gezondheidswinkels. Dat is een gegeven. De Health Winkel wil zich onderscheiden door een prima service en producten van de hoogste kwaliteit met bij voorkeur een biologische certificering. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden. Het zijn bijna ouderwets aandoende woorden, maar tegelijkertijd blijven ze actueel. Lees en leer over superfoods in onze artikelen en blogs

Ons streven is om met de voedingssupplementen die op deze website staan een toegevoegde waarde te leveren aan de gezondheid van jong en oud, drukke managers, ambitieuze sporters, actieve gepensioneerden en werkende moeders; eigenlijk aan iedereen die fitheid belangrijk vindt. Tot welke groep u ook behoort, bij de dagelijkse activiteiten kunt u vast wel wat extra ondersteuning gebruiken. Net als u willen we het beste uit onszelf halen. Vandaar de keuze voor topproducten.

 

groen en eerlijk zakendoen

We geloven in een gezondere, groene wereld, al kan dit voor sommigen naïef klinken. Met elkaar kunnen we een verschil maken. Ja, optimisme is beslist een eigenschap die we delen. Kansen benutten is een andere. De nu relatief kleine Health Winkel groeit straks misschien wel uit tot een gezondheidswarenhuis. In dat geval moet u met de roltrap naar boven voor de volgende virtuele verdiepingen. Ook denken we over andere uitdagingen op het gebied van groen ondernemen. Vaak komen we dan uit bij een persoonlijke favoriet, de alg. Die fascinatie begon bij het lezen van de volgende quote: ‘Eén van de kleinste en oudste organismen op aarde bezit de oplossing voor ’s werelds grootste problemen’. Een uitspraak die nieuwsgierig maakt. Wij zijn gezond nieuwsgierig aangelegd. Zomaar een van de redenen waarom u van ons iets mag verwachten, nu en in de toekomst.

Adres:

Health Winkel

Mollevite 19

6931 KE  Westervoort

Contactgegevens:

E-mail: info(@)health-winkel.nl

Telefoon: +31 (0)26 – 737 0232

Zakelijke gegevens:

KvK-nr. 73368717
BTW-nr. NL065753033B02

Neem contact op

+31 (0) 267 370 232

info@health-winkel.nl

Ons adres (geen winkel)

Mollevite 19

6931 KE  Westervoort

Nederland

Gegevens

Health-Winkel is

onderdeel van

FMEP Webshops